Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВЪЗРОДИХА ТРАДИЦИЯТА
НА ОФИЦЕРСКИТЕ БАЛОВЕ ВЪВ ВРАЦА

След няколко десетилетия прекъсване, в навечерието на 6 май, във Враца отново се състоя офицерски бал. Инициативата бе на новосформираното местно военно формирование 54 990 с командир подполковник Георги Крайнов. Специални гости на празника бяха кметът инж. Николай Иванов и зам.-кметът инж. Красимира Георгиева. Кметът на града връчи на командира луксозно издание на книга за българските бойни знамена през вековете и знамето на община Враца с пожелание скоро военната част да има свое знаме.

"Уважаеми господин подполковник, господа офицери и дами, за мен е изключителна привилегия да ви поздравя с 6 май - Деня на храбростта. Удоволствие е, че възстановявате една традиция, който е емблематична за нашия град. Радвам се, че Враца отново е дом на българската армия и това е една постигната мечта и цел. С много настроение, войнска доблест, самочувствие и чест посрещнете празника. Желая ви здраве, късмет и благополучие" - каза в приветствието си кметът инж. Николай Иванов.

Както повелява традицията балът започна с виенски валс в изпълнение на клуба по спортни танци "Харизма".

В празничната вечер гостите видяха също изпълнения на квартет от врачанската симфониета, формация "Лейдис", формация "Бойс" и танцов състав "Хемус". Финалът бе сложен с пищна заря.

  .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM