Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОТКРИХА ОБНОВЕНАТА ГРАДИНКА
ПРЕД МЦ "СВ. АНА"

Кметът на Враца инж. Николай Иванов и д-р Адриан Николов - управител на Медицински център "Св. Ана" във Враца откриха обновената зелена площ пред медицинското заведение. Градинката е изцяло променена - изграден е фонтан, направен е алпинеум, извършено е озеленяване с цветя и ниски храсти. Красотата на фонтана може да бъде видяна както през деня, така и в тъмната част на денонощието, когато се включва вграденото осветление с различни цветове. Обновяването, което е на стойност 20 000 лева, е финансирано изцяло от екипа на Медицинския център. Техен ангажимент ще е и поддържането му.

"Искам да благодаря на д-р Николов, че подкрепиха нашата инициатива "Да осиновим градинка". Благодаря за направеното дарение и за съдействието в това градът ни да стане по-красив" - каза при откриването кметът инж. Иванов. "Радвам се, че успяхме да реализираме този проект и да облагородим зелената площ пред нашия център. Присъединихме се с удоволствие към Вашата инициатива, инж. Иванов. Не беше трудно да го решим, след като бе завършен основният ремонт на бул. "Демокрация"- отговори д-р Николов.
Кметът връчи на управителя благодарствен адрес.

Проектът за градинката е направен от младия архитект Виолета Дилова, а строителните дейности са извършени от врачанската фирма "СП - 90"..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM