Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА РАБОТА
ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ ВЪВ ВРАЦА

Висока оценка са получили общински служители от Враца за работата си по проект с европейско финансиране. Това стана ясно по време на среща между кмета на Враца инж. Николай Иванов и Ник Падисън - обучител от Съвета на Европа, който работи съвместно с Община Враца по нейн проект. Гостът е бил впечатлен от енергията и желанието за работа от екипа от млади работници, които дообогатяват проекта. Проектът е "За подобряване благосъстоянието на децата и младежите в риск в община Враца - създаване на устойчив модел за интеграция и социално включване". По него в сградата на бившето училище "Митрополит Константин" ще бъде изграден нов Младежки център, където ще се предоставят различни социални услуги на деца и младежи в риск. Ник Падисън гостува във Враца, за да провери дейностите по проекта, работата на екипа от младежки работници и ромски медиатори. Утре гостът ще види работата им в действие по време на празника "Гергьовден - Едерлези" в ОУ "Св. Климент Охридски" в с. Тишевица. Падисън ще има възможност да даде и своите указания като главен обучител по проекта.
"Надяваме се на 19 май, когато се разглежда делото за обжалване
на строителството на Младежкия център, което спечелихме в КЗК, да бъде положително за нас и да стартираме ремонтните дейности в бившето училище "Митрополит Константин". Срокът за изпълнение е много кратък - три месеца, така че наесен се надяваме да имаме вече и "къща", където да се реализират социалните дейности. А те са най-важните в проекта" - каза в заключение кметът инж. Николай Иванов.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM