Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДАЧКОВ ОБЕЩА РАЗСЛЕДВАНЕ,
КОЕТО ЩЕ ПРЕОБЪРНЕ ПЛАСТОВЕТЕ
ПО КАЗУСА С КТБ


Държавата прави всичко възможно длъжниците да не връщат кредити в КТБ, за да може после да се сложи ръка на активите.
До дни във в. "Галерия" ще излезе разследване, което ще преобърне пластовете по казуса с фалираната банка.
Това заяви в сутрешния блок на TV7 журналистът Явор Дачков, ден след опита на синдиците на КТБ да спрат излъчването на ТВ7.
Дачков коментира натиска върху TV7 и NEWS7 така: "Това се случва само когато има военен преврат" и поиска оставката на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
Той е категоричен, че никой не е искал да вземе пари от TV7, а - да се спре телевизията. "Кой е наредил на тази случайна жена - Кристина Димитрова, да отиде точно при сървърите. Кой й даваше нареждания по телефона, с кого разговаряше частният съдебен изпълнител" - трябва да се дадат отговори на тези въпроси, допълни Дачков.
Журналистът обясни още, че вестниците "Преса", "Телеграф", "Монитор" и "Стандарт" дължат общо 40 млн. на КТБ. Ще има ли такава показна акция и в офисите на Пеевски, попита още Дачков.
Целта на вчерашната операция е била да се спре телевизията и да не останат следи, каза журналистът Бойко Станкушев.
Към офисите на телевизията бяха пренасочени сили, които трябваше да охраняват мача Левски - Лудогорец. Имаше 4-5 коли от магистрална полиция, както и 6 джипа служители с бронежилетки. Униформените не бяха наясно какво се случва и защо са там. Като планиране тази операция беше пълен провал, категоричен е разследващият журналист на TV7 и NEWS7 Любомир Огнянов. Той припомни, че на входа към студията на телевизията имаше трима полицаи, които не пускаха водещия и екипа за излъчването на новините.
Уникалността на инцидента е, че това е едно риалити и вие държите коза, тъй като разполагате със записите. Възползвайте се и настоявайте да се пита човек по човек - кой му е разпоредил да бъде там. Само така всичко ще се изясни, каза още Станкушев.
Ударът върху TV7 е примитивен, защото Делян Пеевски има бедно въображение. Няма да успее, защото журналистите в тази телевизия показаха, че не са обикновен слугинаж.

/КРОСС/.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM