Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ПРИЕ РЪКОВОДИТЕЛИ
НА ТАНЦОВИ СЪСТАВИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов днес прие ръководителите и представителни групи на чуждестранните танцови състави, които участват в започналия Международен фолклорен фестивал "Врачанска пролет". "Благодаря ви, че приехте поканата да вземете участие в нашия фестивал. Надявам се, че той ще остави у вас едно незабравимо преживяване и ще създаде много нови приятелства. Както вече и сами се убедихте, Враца е един много красив град, за който мога да разказвам с часове. Има много неща, с които се гордеем и се надявам поне малка част от тях да успеете да видите за краткото време, когато сте тук. Враца е град с изключително културно-историческо наследство. При нас се намира едно от най-големите тракийски съкровища - Рогозенското. Част от неговите експонати в момента са изложени в музея Лувъра в Париж. По-голямата част от това съкровище е във врачанския музей и може да го посетите. Най-ценното обаче в нашия град са хората и тяхното гостоприемство, в което ще се убедите" - каза в приветствието си към гостите инж. Николай Иванов. В заседателната зала на Общината бяха дошли гости от градовете Суми (Украйна), Белград (Сърбия), Тирана (Албания), Капушани (Словакия) и Херцегнови (Черна гора).

Всеки от ръководителите на групи представи накрато своя танцов състав. Гостите единодушно благодариха за радушното гостоприемство и прекрасната организация на фестивала, в който повечето танцьори вземат участие не за първи път.

В края на срещата домакинът и гостите си размениха подаръци.


Даниела Хитова


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM