Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ
ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД

В Международния ден на безопасност и здраве при работа, Областният съвет по условия на труд проведе редовно заседание. Членовете на Съвета почетоха паметта на жертвите при трудови злополуки. Проведе се и Кръгла маса на тема: "Зелените работни места и осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд в зелените производства".

Събитието се организира от Областна администрация - Враца, с подкрепата на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ - "Гласът на българския бизнес". Срещата бе ръководена от заместник областния управител Мирослав Комитски и в нея взеха участие Областният управител на област Ловеч - Мадлена Бояджиева, Александър Загоров - Конфедеративен секретар - завеждащ социалната политика в КТ "Подкрепа" - София, заместник областни управители, представители на работодателските организации и синдикатите.
Веселина Кирилова - експерт по безопасност и здраве при работа в "Титан Златна Панега цимент" АД, гр. Златна Панега представи реализираните добри практики в осигуряването на безопасни условия на труд в циментовото дружество.
Д-р Верислав Станчев от Национален център по обществено здраве и анализи - София представи основните посоки за осигуряване на зелените работни места и здравословни и безопасни условия на труд в зелените производства.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM