Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕТСКА ГРАДИНА НАГРАДИ СВОИ ПАРТНЬОРИ

Тържествен педагогически съвет се проведе в ОДЗ "Единство, творчество, красота" във Враца по повод 40-годишнината на детското заведение. В него взеха участие бивши и настоящи учители и директори, и партньори на детската градина. На кмета на Враца инж. Николай Иванов бе връчен плакет и почетна грамота за цялостен принос в осигуряването на равен шанс и достъп до образование на всички деца. "Това за мен е огромно признание, за което благодаря. Във вашето детско заведение е имало и трудни години. В сравнение с тях моята задача бе по-лесна. Не, че и сега е леко, но когато този детски рай съществува, е по-лесно да подкрепяш. Винаги ще имате моята подкрепа, защото наистина го заслужавате" - с тези думи кметът Николай Иванов се обърна към директорката Елена Кирилова.

Сред официалните гости бяха народният представител Георги Божинов, началникът на Регионалния инспекторат по образованието Галина Евденова и директори на други детски градини и училища в града. Пред тях Кирилова представи накратко историята на детската градина. Днес в детското заведение се обучават 221 деца. Директорката връчи грамоти на бивши учители и директори, партньори.

По повод кръглата годишнина в една от стените на детското заведение бе вградено послание към бъдещето, а в двора бяха посадени фиданки. Големият концерт за празника е на 30 април от 16.30 ч. на голямата сцена на Драматично-кукления театър във Враца..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM