Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯ ЕТАП ОТ РЕМОНТА
НА СТАДИОН "ХРИСТО БОТЕВ"

"Приключи първия етап от ремонта на стадион "Христо Ботев" във Враца", съобщи кметът на града инж. Николай Иванов.
От месец септември м.г. насам бяха демонтирани старите трибуни и основно изградени два сектора "Б-1" и "Г-1"; бяха направени топлоизолация и покрив на административната сграда, която беше основно ремонтирана, а вътре са изградени нови съблекални, сауна, зала за масажи и конферентна зала за пресконференции, както и кабинки за журналисти; отстранено е старото тревно покритие на официалния терен, а на негово място е поставено ново, с нова дренажна система и изцяло автономна поливна система, захранвана от собствени водоизточници.

За реализираните до момента дейности по първия етап от ремонта са изразходвани 2 200 000 лева. Градоначалникът припомни, че проектът за ремонт на стадион "Христо Ботев" е спечелен от Министерството на младежта и спорта, а всички ремонтни дейности са били одобрени и приети от спортното ведомство. Подобна грандиозна инвестиция в спортното съоръжение не е правена от построяването му през 1948 година и от официалното му откриване - през 1957 г.

"От спортното министерство зависи кои от първоначално планираните дейности от втория етап на проекта - изграждане на нови сектори за седящи зрители, ремонт на лекоатлетическа писта, електрическо осветление и табло, ще бъдат реализирани. Първоначално одобрената от министерството сума по втория етап е около 3 000 000 лева, но все още няма яснота колко от тези средства ще бъдат инвестирани в спортната база във Враца. Затова разчитаме на подкрепата на министър Красен Кралев", каза кметът Николай Иванов.

 


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM