Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПОДПИСАХА ПЪРВИТЕ ДОГОВОРИ
ЗА ТЕХНИЧЕСКОТО ОБСЛЕДВАНЕ
НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ВЪВ ВРАЦА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов подписа първите договори за архитектурно заснемане и енергийно обследване по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Своите подписи под договорите сложиха и представители на фирмите-изпълнители -"ВМЛ Консулт" ЕООД, "Мултиплекс инженеринг" ЕООД, "Кодас Консултинг" ЕООД и "Билдконсулт БГ" ЕООД. На срещата присъстваха също домоуправители и представители на етажните собствености на жилищните блокове, които са одобрени за саниране - на бул. "2 юни" 70, ул. "Братя Миладинови" 10, бл. 124 в жк "Дъбника" и бл. 1 в жк "Младост". Одобрен за саниране и стартиращото архитектурно заснемане и енергийно обследване е и бл. 54 в жк "Сениче", за който също бяха подписани договорите.

"Днес слагаме истинското начало на Националната програма във Враца. Благодаря на домоуправителите и представителите на жилищните кооперации, че се хвърлихте смело и успяхте да убедите и вашите съседи. Много разчитаме на вас за това повече хора да съберат кураж, защото знаете че програмата беше натоварена и с негативизъм в началото. Имате пълната ни подкрепа. Надявам се съвсем скоро да стигнем и до конкретното изпълнение на енергийната ефективност. Първата стъпка и то важна, разбира се, е архитектурното заснемане и енергийното обследване за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията на Закона за устройство на територията и изготвянето на технически паспорти на тези сгради, за които подписваме договорите днес" - каза кметът инж. Николай Иванов.

Даниела Хитова

 

 


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM