Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ИНСПЕКТИРА СТРОИТЕЛСТВОТО
В ДВАТА ПАРКА НА ВРАЦА

Кметът на Враца инж. Николай Иванов и зам.-кметът инж. Красимира Георгиева инспектираха строително-монтажните работи в двата градски парка - новоизграждащият се в жк "Дъбника" и общественият парк "Хижата". "Строителството върви в срок и се изпълнява много добре. Надявам се съвсем скоро да сме на финала и да се радваме на тези красиви придобивки за града" - обобщи след обиколката инж. Иванов.

В парка в жк "Дъбника" са завършени всички настилки, монтирани са пейките, изцяло е изграден амфитеатърът, готови са пеещите фонтани, поливната система и кладенците, от които тя ще се захранва. До момента са засадени 3 500 дървета, завършено е зацветяването и засаждането на храстите. Предстои довършване на озеленяването, поставянето на минерална мазилка на фасадите на амфитеатъра и дребни довършителни работи.

След обиколката на парка инж. Иванов и инж. Георгиева преминаха по целия маршрут на новата велоалея и по алеите на парк "Хижата", където работата продължава. В района на бившия "Пикник" в момента се монтират съоръженията за новоизграждащия се детски парк.

Кметът и зам.-кметът инспектираха и новите детска площадка и фитнес на открито, монтирани над площадката при емблематичната сграда "Хижата". Обсъден бе и изборът на места, където да бъдат поставени двата телескопа, с които врачани и гостите на града ще могат да се любуват на красивите гледки към града и Балкана.

Даниела Хитова
 

 

 

 

 


 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM