Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"ЛОКОМОТИВ" МЕЗДРА ИЗХВЪРЛИ "БОТЕВ"
ОТ ВТОРА ДИВИЗИЯ

      
      
      
      

"Локомотив" /Мездра/ победи с 4:0 "Ботев" във врачанското дерби от 24-ия кръг на "Б" футболна група и няколко кръга преди края на сезона окончателно изхвърли комшиите си от втора дивизия. Успехът на "железничарите" беше двоен, тъй като победата им гарантира място при професионалистите и догодина, докато врачани ще мерят сили с отбори като "Ювентус" /Малчика/ и "Левски" от гара Левски при аматьорите от Северозападната "В" АФГ. Отмъщението на домакините беше и заради онзи черен за тях мач от пролетта на 1993 г., когато въпреки изпаднал от "Б" група, "Ботев" ги бие с 1:0 и също ги изхвърля от втора дивизия.
Около 350 зрители, половината от които от Враца, видяха резила на своите на стадион "Локомотив" в сряда. В 28-та мин. Камен Каменов не успя да отбие топката при атака на домакините, кълбото попадна у Стоян Димов, който вкара за 1:0. Малко по-рано Чаворски и Мишев пропуснаха изгодни положения пред вратата на "Ботев". В 33-та мин. капитанът на "железничарите" Цветков хладнокръвно вкара за 2:0.
След почивката гостите опитаха да се върнат в мача, но Дилян Димитров и резервата Тихомир Найденов нямаха късмет, а веднъж и Христозов едва не си вкара автогол. "Ботев" инкасира трети гол - виновник за него стана капитанът и вратар Христо Митов, който "подари" на Цветков върната към него топка и халфът на домакините безмилостно прати кълбото за 3:0 в мрежата. Крайното 4:0 оформи в 90-та мин., Георги Стоичков /който през есента игра за врачани/ .
 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM