Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"ДЕТСКА ВСЕЛЕНА" ОТБЕЛЯЗА
45-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН

С вълнуващ концерт-спектакъл ОДЗ "Детска вселена" във Враца отбеляза своя 45-ти рожден ден. Родителите и приятелите на детската градина изпълниха залата на Читалище "Развитие". С песни, стихчета и танци, през модерен балет до рап, малчуганите стоплиха сърцата на публиката и заслужиха безкрайните аплодисменти.

"За мен е особена чест и удоволствие да ви поздравя по повод 45-годишнината на вашето детско заведение! Скъпи учители, пожелавам ви да съхраните своя професионализъм и любов към децата, като грижа за утрешния ден! Поддържайте стремежа към творчество, за да запазите добрите традиции и мъдростта на натрупания педагогически опит! Скъпи деца, в този ден, когато ще отдадете дължимите почит и уважение към хората, които ви обгръщат с грижи и любов, искам да ви пожелая здраве и увереност. Гордейте се, че сте възпитаници на ОДЗ "Детска Вселена"!" - с тези думи кметът инж. Николай Иванов се обърна към рожденниците.

Директорът на ОДЗ "Детска вселена" Клавдия Костова благодари на кмета за съпричастността и съдействието, което оказва при решаването на проблемите на детската градина. Думи на признателност имаше и към всички партньори и бивши директори и преподаватели в детското заведение. Празникът продължи с много настроение. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM