Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРАЦА УЧАСТВА В ТУРИСТИЧЕСКАТА БОРСА
В БУРГАС

"Община Враца има свой щанд в 14-та туристическа борса "Вашата ваканция" в град Бургас, която се провежда днес и утре" - обяви кметът на общината инж. Николай Иванов. Туристическото изложение се организира от Бургаската Регионална туристическа асоциацияв бившето Казино в морската градина и е под патронажа на кмета на Бургас. Участието на община Враца е в изпълнение на нашите ангажименти по проекта "Враца - врата към древността". Разработените по него туристически пакети ще бъдат предложени на туроператорите и туристическите агенции. Посетителите ще видят и новите рекламни материали, изработени през тази година, които презентират съкровищата на Регионалния исторически музей във Враца и обединената брошура на местата за настаняване, както и подробната двуезична карта на Враца и околностите.
През тази година Община Враца взе участие в международната туристическа борса "Ваканция Спа Експо" в София и Международното туристическо изложение "Културен туризъм" във Велико Търново, където получи престижна награда за оригинален експозиционен щанд. За участието миналата година на същия форум в Бургас, Община Враца бе наградена със сертификат за атрактивно представяне.

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM