Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ ЩЕ УЧАСТВА В ЗАСЕДАНИЕ
НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ В БРЮКСЕЛ

Кметът на Враца инж. Николай Иванов ще вземе участие в поредица от работни срещи и заседание на Европейския комитет на регионите в Брюксел. На 15 април Европейският комитет на регионите организира конференция, в която ще вземат участие европейски политици и представители на регионалните и местните власти. Темата на конференцията е "Инвестиционен план за Европа: обединение на силите". Ще бъде направена оценка на инвестиционния план за Европа от гледна точка на местните власти. Заключенията на конференцията могат да бъдат представени на 111-та пленарна сесия на Комитета на регионите, която започва на следващия ден и ще продължи и на 17 април. След разглежданите теми на пленарната сесия са подобряване на изпълнението на Териториалната програма на ЕС 2020, Стратегия за разширяване и основни предизвикателства през периода 2014 - 2015 г. и за интегриран подход към културното наследство на Европа.
След края на заседанията на 17 април, инж. Николай Иванов ще присъства и на среща за учредяването на междинна група в Комитета на регионите за сътрудничество между по-слабо развитите региони в Европа.








.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 



НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"






ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM