Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧВАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН И НАГРАДАТА НА ВРАЦА

До 30 април в Община Враца се събират номинациите за носителите на званието "Почетен гражданин" и "Наградата на Враца" за 2015 г.
Издигането на кандидатурите може да бъде направено от институции, сдружения, организации и граждани. Със званието "Почетен гражданин" се удостояват физически лица с изключителни заслуги и особен принос в областта на хуманитарните дейности, обществено-политическия, стопанския, социалния, културния и спортния живот на града.
"Наградата на Враца" е ежегодна и с нея се удостояват творци, дейци, общественици, творчески екипи и организации, работещи в сферата на изкуството, културата, образованието и науката, икономиката, здравеопазването, спорта, медиите, социалната сфера и обществения живот за значителния им принос и активна дейност за издигане авторитета на Враца.
Номинациите се приемат в сградата на общинска администрация, на 2-я етаж, стая № 66.
Предложенията да са адресирани до Комисията за разглеждане на предложенията за "Наградата на Враца за 2015" и удостояване със званието "Почетен гражданин на Враца" .

Лице за контакти: Борислав Тошев-началник отдел "Работа с кметствата, обслужване на Общински съвет и АСД", телефон за връзка : 0887420763.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM