Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" СЪХРАНИ ШАНСОВЕТЕ СИ ЗА "Б" РФГ

      
      
      
      

"Ботев" победи с 1:0 ПФК "Бургас" и съхрани шансовете си да играе и догодина в "Б" футболна група . Безценният гол реализира Дилян Димитров в 41-та мин. Успехът на врачани беше изгледан от националния селекционер Ивайло Петев и неговият помощник Алекси Желязков, които дойдоха заради дебюта на Радостин Кишишев, начело на бургазлии. Във ВИП ложите бяха още заместник-министър Иван Аспарухов и целият треньорски щаб на "Монтана", предвождан от изпълнителния директор на лидера в "Б" група Румен Панайотов.
Гостите от Бургас влязоха по-добре в мача, но направиха непростими пропуски. Карадайъ във 2-та мин. не успя да засече топката от голлинията, а топовен шут на Манев се отби от напречната греда в 6-та мин. Постепенно тимът на Адалберт Зафиров се окопити и зареди атака след атака към бургаската врата. Логичното се случи в 41-та мин.
Втората част запхочна с натиск на гостите, а в 57-та мин. Христо Митов отби удар от упор на Д.Георгиев. Врачани отвърнаха с остри контраатаки, като при една от тях - в 70-та мин. Рангелов беше спрян от Величков с цената на втори жълт и респективно червен картон - това остави бургазлии с 10 човека на терена.
В последните 20 минути "Ботев" изпусна да узакони победата си с ново попадение след пропуски на Георгиев, Маринов, Рангелов и Илиев. В даденото 4-минутно продължение, пък, гостите изпуснаха точката след пропуск на Станимир Андонов.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM