Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese


СЕДМИЦА "ЕВРОПА - БЪЛГАРИЯ"

Област Враца ще се включи в седмица "Европа - България" за отбелязване на 5-та годишнина от членството на страната ни в Европейския съюз, която ще се проведе от 1 до 7 декември 2012 година и се координира от администрацията на Министерски съвет.
Кампанията се реализира съвместно със Съюза на народните читалища и читалища по населени места. От Област Враца ще се включат Народно читалище храм-паметник "Хр. Ботев 1879" - гр. Козлодуй, Народно читалище "Н.Й.Вапцаров - 1924" - гр. Криводол и Народно читалище "Надежда 1871" - гр. Оряхово. В програмата на тържествата са предвидени - Творческа среща на младежи от гр. Оряхово и гр. Крайова, Румъния, Пътуваща изложба на рисунки "Европа-България" и награждаване на отличените творби, изложба и съпътстваща презентация "Официални и емблематични символи на държавите-членки на Европейския съюз", документален филм "България-Европа, конкурс за детска рисунка "Децата от ботунския край - деца на Европа", викторина четирибой за ученици "Символи на Европейския съюз", Концерт "Музикална разходка", презентация "България в Европейския съюз", Концерт "Деца на Европа" и още интересни и полезни културни мероприятия.
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM