Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОБЩИНА ВРАЦА - С ПРИЗ ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО
ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Община Враца получи почетна грамота за оригинален експозиционен щанд и плакет на международното изложение "Културен туризъм", което се проведе във Велико Търново от 2 до 4 април. Престижното отличие бе връчено на тържествена церемония в читалище "Надежда" в старопрестолния град от заместник кмета Ганчо Карабаджаков. "Това е поредното признание за нашите усилия в реализирането на възможностите на Враца в областта на туризма. Достойното ни представяне е още една възможност Враца да получи популярност особено сред хората, които професионално се занимават с туризъм. Това е третата ни награда от изложението във Велико Търново в последните четири години - бяхме наградени и през миналата година, и в 2012-та. Изказвам моята изключителна благодарност на Илия Стоянов - директор на Регионалния исторически музей, на Нарцис Торбов, на колегите от дирекция "Образование, култура, спорт и туризъм", на директора Маринела Петрова, на колегите Бойка Банкова и Ирена Николова, но най-вече на Ивайло Рацов, който беше автор на нашия щанд. И тъй като материалните награди са нещо преходно, а признанието е важно, му подарявам нашата почетна грамота. Това е нашата референция и се надявам да продължим да работим и в бъдеще" - каза кметът инж. Николай Иванов. Пред журналистите от врачанските медии, които участваха в традиционната пресконференция в понеделник, инж. Николай Иванов връчи на Ивайло Рацов почетната грамота, получена на изложението във Велико Търново.


В тазгодишната туристическа борса в старопрестолния град се включиха 71 участника, от които 47 български общини, 13 чуждестранни общини, посолства, културни и научни институти, туристически агенции и фирми.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM