Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НЯМА ОПАСНИ ЯЗОВИРИ И РЕКИ
ВЪВ ВРАЧАНСКО

Няма потенциално опасни язовири или реки на територията на община Враца - стана ясно след доклади на кметовете на малките населени места по време на традиционната им месечна среща, водена от кмета на общината инж. Николай Иванов. Нивото на водоемите и реките се следи постоянно. На много места е започнало почистването на речните корита в района на населените места. Общинската управа помага с осигуряването на техника, където е необходимо. През изминалата седмица са чистени речни корита във Върбица и Вировско. През тази седмица работата продължава във Вировско и Голямо Пещене. "Ще помогнем навсякъде, където е необходима техника за отстраняването на дънери и наноси, а също за разширяване и продълбочаване на речните корита" - ангажира се инж. Николай Иванов. В списъка с местата за почистване влиза и коритото на река Лева.
На днешния Ден на кмета бяха представени условията за кандидатстване за потребители и изпълнители на социалната услуга "личен асистент". Документи за нея ще се приемат до 9 април.

Даниела Хитова

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM