Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА Е!

Днес е Часа на Земята. Часът на Земята е най-голямото природозащитно събитие в света, с над милиард поддръжници, повече от 7000 града изключват светлините на емблематични сгради, а стотици събития събират подкрепа за конкретни природозащитни идеи и проекти.
"Ние сме първото поколение, което почувства изменението на климата и последното поколение, което може да направи нещо по въпроса", заяви президентът на САЩ Барак Обама.
В България посветихме празника на реките, които имат нужда от нашата грижа. "Хората нямаме възможностите на природата и всеки път, когато се опитаме да възстановим нещо унищожено, за нас е страшно трудно и понякога се проваляме. Затова е изключително важно да опазим това, което имаме", призова Веселина Кавръкова, програмен ръководител на WWF България.
Петицията, която предлага законодателни решенията на неотложните речни проблеми, набира сили и ще продължим да събираме подписи на двете събития за Часа на Земята - в София и Варна.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM