Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МАРИО ВЛАДИМИРОВ ДНЕС СТАНА КМЕТ НА ВРАЦА

В реална работна среща по проблемите на пролетното почистване на Враца участва единадесетокласникът Марио Владимиров. Възпитаникът на СОУ "Васил Кънчов" стана кмет на града в рамките на инициативата "Мениджър за 1 ден". Заедно с инж. Николай Иванов, инж. Николай Йорданов и двама директори от общинската администрация обсъдиха планираните действия по цялостното почистване и измиване на Враца.

Младият кмет бе категоричен, че на замърсяващите околната среда трябва да се налагат глоби и Общината да бъде строга с нарушителите. Марио Владимиров призна, че се е замислял дали да стане кмет някога. От първите си наблюдения върху работата на кметския екип е на мнение, че тази работа е доста ангажираща и натоварена, и засега се насочва към икономиката.

Общо шест млади мениджъри прие екипът на общинска администрация. Полина Димитрова, Кристина Виделова, Паулина Ангелова, Моника Василева и Адриана Георгиева отблизо опознаха работата на администрацията. Те първо се срещнаха с кмета инж. Николай Иванов, а след това бяха приети в дирекциите "Финансово-счетоводна дейност", "Административно обслужване и информационни технологии", "Протокол, администриране на проекти и международно сътрудничество", "Образование, култура, спорт и туризъм" и "Местни данъци и такси".

Разпределението бе направено според желанието на учениците и бъдещата им професионална ориентация. В дирекциите младежите участваха при решаването на различни казуси от ежедневния работен процес.

Даниела Хитова


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM