Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕЦА ТВОРИХА ЗА СВ. СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ

Изложба на детско творчество на възпитаници на НУ "Св. Софроний Врачански" се откри във Враца. Във фоайето на читалище "Развитие" са подредени най-добрите творби от конкурса "Моето училище". Конкурсът е посветен на 276-тата годишнина от рождението на патрона на училището. Младите таланти са направили рисунки, макети на сградата на училището, със снимки са разказали за живота в него, написали са стихове. Пред гостите при откриването на изложбата бе изпълнена авторска песен на деца от трети клас и стихове на ученици.

"От името на кмета на община Враца инж. Николай Иванов искам да ви поздравя с откриването на днешната изложба. Радвам се да видя тук чрез вашия труд и умения представата ви за вашето училище. Сигурна съм, че нашите съграждани ще бъдат приятно изненадани и ще усетят красотата на вашите творби" - с тези думи се обърна към децата зам.-кметът инж. Красимира Георгиева. Инж. Георгиева връчи на директора на училището Антоанета Сиракова документите, придружаващи подаръка от кмета. Сред официалните гости бяха врачанският митрополит Калиник и народният представител Красимир Богданов.

Учениците и техните гости бяха първите зрители на малък откъс от подготвящия се филм "Грешникът - светец", който разказва за живота и приноса на св. Софроний Врачански. Негов автор е младият режисьор Искрен Красимиров. .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM