Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТОНИ ДИМИТРОВА И АНСАМБЪЛ "БЪЛГАРЕ"
В ГОЛЯМ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ
ВЪВ ВРАЦА

Голям благотворителен концерт се подготвя във Враца. В него ще се включат национални звезди като Тони Димитрова и ансамбъл "Българе". Благодордната кауза, за която ще бъдат събрани средствата, е лечението на 13-годишния Велислав Тодоров от Враца. Момчето е с диагноза ДЦП и до момента е претърпяло 13 операции. Дванадесет от тях са били успешни, но тринадесетата съществено е влошила здравословното му състояние. Сега Велислав се нуждае от преглед и лечение в Германия, за които трябват 18 400 евро. "Концертът ще се състои на 24 март от 18 часа, като все още уточняваме залата. Искам предварително да благодаря на всички, които ни подкрепиха при организирането на концерта. Най-голямата подкрепа бе от кмета инж. Николай Иванов, на когото лично благодаря" - каза главният организатор Георги Митев.

"Това е кауза, в която и аз, и Община Враца се включваме" - категоричен бе кметът инж. Николай Иванов.
За първи път по време на концерта ще бъде представен част от подготвящия се в момента нов спектакъл на ансамбъл "Българе" - "Осмото чудо". Откъсът, който първи ще видят врачани, се нарича "Шопска картина". "В концерта ще участват също Искрен Пецов и Тодор Чанев - финалист от "Гласът на България". Водим преговори с Михаил Белчев и Цецо Елвиса. Силно присъствие ще има и на участници от Враца - Пламен Герганов, Танцовия състав към читалище "Развитие", хореографът Николай Нанков, вокално студио "Магия". Ще има фокуси, хип-хоп и други изненади за зрителите" - анонсира Георги Митев.

Даниела Хитова
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM