Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

На 7 март: "БОТЕВ" - "СОЗОПОЛ"

Старши-треньорът на "Ботев" Адалберт Зафиров обяви, че отборът му има нужда от промяна, за да се върне на правилния път в представянето си. Това трябва да стане още тази събота /7 март/, когато врачани посрещат "Созопол" в мач от 17-ия кръг на "Б" футболна група.
" Не се нуждаем толкова от персонални промени в състава, колкото в мотивацията на момчетата и желанието им да спечелят даден мач", заяви Зафиров. Той припомни, че в първите 30 минути в предишния мач на тима срещу "Добруджа" отборът му е изглеждал зле. Липсата на концентрация в края пък донесе първата загуба през пролетта за врачани.
"Мисля, че футболистите разбраха грешките си през седмицата и вече са готови да се хвърлят за трите точки. Аз им вярвам и не се съмнявам, че ще направят всичко необходимо, за да спечелим победата в събота", допълни наставникът на врачани.
Врачани са домакини във втори пореден мач, който ще се играе на стадион "Локомотив" в Мездра. Двубоят е от 15.30 часа в събота /7 март/, а от ръководството на "Ботев" не възнамеряват да променят цената на билетите за него и те остават на цена от 2 лева.
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM