Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

САНИРАТ УЧИЛИЩЕ "ВАСИЛ КЪНЧОВ"
ПО ОБЩИНСКИ ПРОЕКТ

Врачанското училище "Васил Кънчов" ще бъде санирано по общински проект. С проекта Община Враца е кандидатствала и е получила одобрение по проекта "Красива България". Общата стойност на ремонта е 280 000 лева, като от тях грандът е 100 000 лева, а останалите 180 000 лева са съфинансиране от Община Враца. Проектът предвижда външна топлоизолация на фасадните стени, вътрешна топлоизолация на плоча над физкултурен салон, "обръщане" около сменените прозорци и врати и други. "Проблемът със сградата на това училище съществува от години и се радвам, че този наш проект успя да спечели финансиране. Искам също да благодаря на министерството на труда и социалната политика, че оцениха важността на проблема и необходимостта за него да се намери решение" - коментира кметът инж. Николай Иванов.
През тази година за финансиране по проект "Красива България" са кандидатствали общо 188 проекта. От тях одобрени са 41, като сред тях два са от Враца - за санирането на СОУ "Васил Кънчов" и обновяване на читалище "Развитие".

Даниела Хитова
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM