Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" ЗАГУБИ
ОТ "ДОБРУДЖА"

      
      
      
      

"Ботев" загуби с 0:1 от "Добруджа" домакинството, с което започна пролетния полусезон на "Б" футболна група. Мачът се игра в събота пред около 500 зрители на стадион "Локомотив" в Мездра. Сред ВИП гостите бяха кметът на Враца инж. Николай Иванов, който е и председател на управителния съвет на врачанския клуб, и заместник-министърът на регионалното развитие Иван Аспарухов.
Двубоят започна с минута мълчани в памет на починалите наскоро бивши играчи на "Ботев" Илия Драгомиров и Румен Ковачев.
Единственото попадение падна 5 минути преди края на редовното време. Негов автор бе Радой Божилов.
Вратарят на "Ботев" беше най-добрият футболист на домакините. Още в началните секунди Атанас Илиев от гостите беше изпуснат и оставен на стрелкова позиция, на ударът му мина на сантиметри от дясната греда на Митов.
Врачани отвърнаха с извеждащи подавания за Валдемар Стоянов, които бяха отразени от защитата на добричлии, или от вратаря им Павел Петков.
Най-чистото положение за "Ботев" се откри пред Калоян Цветков в 65-та мин. Халфът беше оставен сам срещу вратаря на гостите, но Петков парира опита на Цветков да го преодолее с техничен удар по тревата. Постепенно домакините усилиха натиска, но пробивите на Тонев и резервите Альоша Илиев и Николай Ботев не доведоха до така чакания гол.

 


 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM