Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРИЕМАТ СЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ЗА БОТЕВИ ДНИ`2015

      

Първо за годината заседание на Ботевския организационен комитет, с председател кмета инж. Николай Иванов, се проведе във Враца. И тази година тържествата ще бъдат под патронажа на президента Росен Плевнелиев. На срещата бяха разгледани традиционните и официални изяви, които влизат във второюнските тържества, както и направените до момента 13 нови предложения. Кметът обяви, че от днес до 10 март гражданите и различните организации ще могат да направят своите предложения какво още да бъде включено в празничния календар на Ботевите дни. Предложенията ще се изпращат до членовете на Ботевския организационен комитет както по пощата, така и по имейл.
На днешното заседание стана дума и за тържествения концерт на 1 юни, посветен на подвига на Христо Ботев. Общинският съветник Красимир Ангелов предложи тази година сценарият да бъде подготвен от Анастас Попдимитров, директорът на Драматично-кукления театър във Враца. Предстои да бъдат обмислени и направени и други предложения за режисура, а Марин Ботунски настоя сценарият за концерта да бъде предоставен предварително и да бъде обсъден на заседание на комитета. Не се стигна до единно становище дали сред празничните прояви да бъдат включени две нови предложения - за изложба-базар на открито на врачански художници и за фото-документална изложба "Ботевият път от Козлодуй до Околчица", която да разказва за създаването на уникалният музей под открито небе. Кметът предложи идеите да бъдат обмислени до следващото заседание, когато да бъдат гласувани. Следващото заседание на комитета бе определено за 13 ч. на 12 март.
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM