Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МИНИСТЪР АНГЕЛКОВА:
"ВЯРВАМ, ЧЕ ПАК ЩЕ СТЕ ПОБЕДИТЕЛИ"

С атрактивна визия на своя щанд Община Враца участва в Международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо", която бе открита в София. "Много ми хареса щандът на Враца! Вярвам, че пак ще сте победители" - каза при посещението си на място министърът на туризма Николина Ангелкова. Министърът бе посрещнат от зам.-кмета на Враца инж. Красимира Георгиева. "Радвам се, че отново имаме възможност да участваме в това изложение. За осма година Общината присъства на форума. Печелили сме не малко награди и се надявам, че и тази година ще имаме успех не само в туристическата борса, а и в привличането на нови туристи във Враца" - коментира инж. Георгиева.

Десетки гости си направиха снимки за спомен с тракийския цар и царица, които им поднасяха хляб от лимец и вино. Тази година мотото на представянето е "Враца - град на съкровища". На принт върху текстил са изобразени съдове от откритите във Врачанско съкровища. Върху огромни завеси е показан водопадът "Скакля" и емблематичният проход "Вратцата", които предлагат на туристите неповторими изживявания сред врачанската природа. На щанда са изложени също реплики на съдове от Рогозенското съкровище и много рекламни материали. Нови информационни брошури, насочени към популяризиране на историческото наследство, бяха подготвени и са показани на това изложение. На гостите са предлагани също туристическите пакети, изготвени по проекта "Враца - врата към древността".

Тази година в международната туристическа борса участват над 250 изложители от 21 страни - туроператори, хотелиери, представители на световни курорти, авиокомпании и общини. Изложението продължава до 14 февруари в "Интер Експо Център". В неговата програма Община Враца участва с презентацията "Враца - град на съкровища", която ще бъде представена от археолога от Регионалния исторически музей доц. Нарцис Торбов. Презентацията ще се състои утре в 15 ч. в зала "Родопи" на "Интер Експо Център".


 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM