Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

МАГИЧЕСКИ СПЕКТАКЪЛ ЩЕ ИМА ВЪВ ВРАЦА

Враца ще бъде домакин на голям магически спектакъл, който ще се състои на 11 февруари от 18 ч. в градската концертна зала. Поводът е 110-тата годишнина от рождението на Мистер Сенко. Градът е избран специално, защото е родното място на големия български илюзионист.
Спектакълът ще е с участието на неповторимите майстори на магията Астор и Ирко, и снахата на Мистер Сенко - Мисис Сенко. На сцената ще излязат също Ивокс Меджик, Мандрак, доктор Джакел, Весо Шоу, дуо "Корли", Мистер Ник, Теос Меджик шоу и други. Мисис Сенко ще представи някои от незабравимите номера на Мистер Сенко.
За първи път в паметната вечер ще бъде връчена преходна купа на името на Мистер Сенко, присъдена за високи успехи в областта на илюзионното изкуство. Носителят ще бъде определен от Съюза на илюзионистите в България.
През цялото време на сцената ще бъде експониран оригиналният костюм на Мистер Сенко. Костюмът е подарен на врачанския Регионален исторически музей от Стефка Карайончева - Мисис Сенко.
Организатори на празника са Община Враца и Съюзът на илюзионистите в България. Всички врачани са поканени да присъстват - входът е свободен.
 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM