Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КМЕТЪТ КАНИ ДОМОУПРАВИТЕЛИТЕ НА СРЕЩА

Инж. Николай Иванов, кмет на Община Враца, кани домоуправителите на жилищни сгради, проявяващи интерес към Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради на информационна среща на 02 февруари ( понеделник) от 17:00 часа в залата на 3 етаж в сградата на общината.
На срещата ще присъства и екипа за изпълнение на Програмата, за да ви запознае с Методическите указания на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и стъпките, които заедно трябва да извървим, за да направим нашите домове по-топли, уютни и красиви и с нов и модерен облик!


Подготовка за кандидатстване
по Националната Програма
за енергийна eфективност
на многофамилни сгради
на територията на Община Враца


УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ГРАД ВРАЦА,
Oт днес 28.01.2015 г. на официалния сайт на Община Враца в нарочно създаден банер "Националната програма за енергийна ефективност за многофамилни жилищни сгради" е публикувана актуалната и окончателна информация за Програмата.
Можете да се запознаете с Методическите указания за кандидатстване, издадени от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, с образците на всички документи и презентацията на министър Лиляна Павлова.
Екипът за изпълнение на Националната програма е на Ваше разположение за консултации и съдействие.

28.01.2015 г.
Гр. Враца
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM