Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" ЗАПОЧНА С ПОБЕДА КОНТРОЛИТЕ

      
      
      
      

Врачанският "Ботев" започна с изразителна победа контролите от зимната подготовка. Лидерът в областната "А" група във Врачанско "Ботев" /Криводол/ отстъпи с 1:5 на възпитаниците на Адалберт Зафиров на своя стадион. Около 150 зрители изгледаха контролата в мрачния съботен следобед, а сред зрителите бяха кметовете на 3 общини от областта - Николай Иванов на Враца, Петър Данчев на Криводол и Тодор Алексиев на Хайредин.
Още в 5-та мин. възстановеният след операция Жак Коен проби по лявото крило и с премерен шут опъна мрежата зад Иван Иванов за 0:1. В 22-та мин. новите попълнения Григор Георгиев и Илиян Марчев преодоляха с двойно подаване отбраната на домакините и Марчев реализира за 0:2. В 42-та мин. гостите убиха интригата в мача с трето попадение. След центриране от ъглов удар Петър Альошев с глава затрудни максимално Иванов, който все пак отби удара му, но добавката на Альоша Илиев беше достатъчна за 0:3.
През втората част наставниците на гостите Адалберт Зафиров и на домакините Румен Славков направиха много промени, но зрителите видяха още 3 гола.
В 64-та мин. току-що влезлият в игра за гостите вратар Ангел Юсев отби удар от воле на ветерана Александър Миков. Юсев обаче беше безпомощен в 67-та мин., когато бърза контраатака между Борис Петков и Миков позволи на последния да върне един гол за 1:3.
В последните минути на мача врачани реализираха още два пъти. В 88-та мин. Николай Ботев матира бранител и вратаря на домакините - 1:4. Секунди по-късно Валдемар Стоянов нахлу мощно в отбраната на криводолци, върна топката за Йоан Петков, който се разписа за крайното 1:5.

 
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM