Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БОЖИНОВ НА СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА УКРАЙНА

Народният представител от БСП Георги Божинов ще се срещне с посланика на Украйна в България Микола Балтажи.
Срещата ще се състои на 23 януари 2015 г. от 11.00 часа в Посолството на Украйна в София и е провокирана от събитията в последните 10 дни в град Донецк.
Народният представител ще поиска разяснения на обстоятелствата, при които има загинали и ранени при обстрелването на граждански обекти.
Припомняме, че девет души загинаха и девет бяха ранени при попадение на снаряд в трамвайна спирка в Ленински район на град Донецк. По предварителни данни срещу спирката е стреляно с гранатомети от микробус.
На 13 януари край град Волноваха, южно от Донецк, автобус попадна под обстрел. Жертва станаха 13 мирни жители, други 16 души бяха ранени. Според ръководството на Донецката народна република, смъртта на хората е била резултат от провокация от украинска страна.
"Като човек съм притеснен от зачестилите в последните дни убийства на невинни хора в Донецк. Като народен представител изразявам и притеснението на моите избиратели от Врачанска област.
Преди броени дни един милион се събраха на протест в Париж в защита на свободата на словото и срещу убийството на журналисти.
Днес не виждам никакви реакции в защита на невинното население на Донецк, което загива от снаряди.", коментира Георги Божинов.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM