Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОДПАЛВАЧА
НА ТРЪБИТЕ ЗА ВОДНИЯ ЦИКЪЛ НА ВРАЦА

25-годишният Деян Неделчев ще изкара пет години зад решетките заради големия пожар, който разпали на 1 май миналата година във Враца, съобщиха от съдебната палата в града. Той сам се признал за виновен пред окръжния съд и изказал съжаление за постъпката си. Работил в съседна автомивка и решил да запали тръбите за водопроводи без мотив и под чужда диктовка.
Неделчев донесъл запалителна течност и драснал клечката на тонове тръби, доставени за подмяна на старите по проекта за обновлението на водния цикъл на града. Пламъците осветиха небето над Враца и хвърлиха в ужас живеещите до мястото на пожара, тъй като до него има и бензиностанция. Щетите за фирмите, изпълняващи проекта, са за 323 105 лв. 11,700 лв. щети има и собственикът на склада, в който са били подредени тръбите.
Деян Неделчев се включил в гасенето на огъня като помагал на дошлите веднага пожарникари. Ден по-късно той е аерстуван, тъй като е засечен от охранителна камера да пали тръбите. Задържан е веднага и прекараните 8 месеца в ареста ще му бъдат приспаднати от петгодишната присъда, допълниха от окръжния съд, съобщава standartnews.com.

/КРОСС/

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM