Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА НА "БОТЕВ"
ЗА ПРОЛЕТНИЯ ПОЛУСЕЗОН

"Ботев" започна подготовката си за пролетния полусезон в "Б" футболна група с 30 футболисти. Преди днешните занимания, ръководството на втородивизионния клуб представи старши-треньора Адалберт Зафиров. Заради ремонта на спортното съоръжение, медиите се срещнаха с управата на "Ботев" в хотелски комплекс "Хемус".

"Приех офертата да работя за "Ботев" /Враца/ с удоволствие и с ясното съзнание за отговорността, която пада върху мен. Винаги като футболист, когато идвах да играя във Враца, бях респектиран от играчите на този отбор. Ентусиазиран съм да постигна целите, които са ми поставени и бих желал да работим заедно с ръководството и футболната общественост в града, защото Враца е футболен град и трябва да има отбор на по-предни места на футболната карта", заяви при първата си срещу с медиите Адалберт Зафиров.
Подготовката на врачани ще премине на два етапа - до 4 февруари в града под Околчица и от 5 до 20 февруари на подготвителен лагер в Сандански. Тимът, воден от Адалберт Зафиров ще изиграе 7 проверки преди първия си мач от шампионата на "Б" група, който се очаква да е на 28 февруари.

Кметът на Враца инж. Николай Иванов пожела успех на новия наставник и припомни, че втората голяма цел пред клуба тази пролет е довършване на грандиозния ремонт на стадион "Христо Ботев".
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM