Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ ЩАБ

30.12.2014 г., 11.15 ч.

На територията на област Враца пътната обстановка се нормализира, като продължава работата на Областно пътно управление - Враца по обезопасяване на затворените участъци и третиране на обледените пътни настилки.
От проведеното сутрешно заседание на Областния щаб данните за състоянието, свързани с обявеното бедствено положение, са обобщени и към момента заповедта на Областния управител остава в сила.
Временно затворени са пътните участъци: Оряхово - Мизия, покрай бившия Птицекомбинат, като алтернативният път за преминаване е Оряхово - Мизия, покрай р.Дунав, Оряхово - Селановци е затворен, но по обходния път Оряхово - Лесковец - Галово - Селановци движението е възможно, частично е затворен пътят Алтимир - Липница, заради 7 аварирали ТИР-а, но е проходимо за леки автомобили, продължава разчистването на пътя Остров - Горни Вадин, по който движението е преустановено близо 20 часа. Временно затруднено е преминаването по път III 134 по трасето Камено поле - Драшан.
Пътят Бързина - Рогозен е отворен за преминаване. На територията на общините Козлодуй и Хайредин няма затворени пътища.
На територията на областта няма сведения за бедстващи хора и аварирали автомобили.
Областният щаб за привеждане в действие на Плана за защита при бедствия на Област Враца призовава гражданите на областта да следят актуалната информация за състоянието на пътищата на сайта на Агенция "Пътна инфраструктура"..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM