Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ
ПОДПОМАГА ЛЕЧЕНИЕТО НА ВРАЧАНСКО ДЕТЕ

При голям интерес приключи вторият волейболен турнир "ВМРО Къп" 2014. В него се включиха осем отбора, а след оспорвана битка във финалния мач победители станаха "Ботев Враца".

На второ място се наредиха Volleyballers.

Трети остана отборът на "Спартак".

Турнира беше с благотворителна цел - да се подпомогне събирането на необходимата сума за операцията на малкия Велислав Харалампиев, който е на 12 години и страда от детска церебрална парализа.

В рамките на двата дни на турнира бяха събрани 870 лв., които не са достатъчни, но ВМРО - Враца и отборите, които се включиха в турнира имат желание да помогнат на Велислав и обмислят още прояви, с които да успеят да съберат нужните средства.

Управителят на една от големите фирми в гр. Враца - "Чехпласт" се включи в благотворителната кампания, като също направи дарение за малчугана. Г-н Димитър Иванов предостави и подаръци за отбора победител. Раздадени бяха и много индивидуални награди.

Купата и златните медали на победителите връчи народният представител Красимир Богданов, който заяви, че с втория коледен турнир, който организира ВМРО, начинанието вече се утвърждава като събитие в спортния календар на Враца.
Победителите от "Ботев Враца" подариха купата си на Велислав, който присъства на почти всички мачове през двата дни и много се забавляваше.
Основните организатори Марин Цветков и Момчил Янков, също изразиха искрената си благодарност на всички играчи и зрители на благотворителния турнир "ВМРО Къп" 2014. "Освен че доставихте радост и удоволствие на всички зрители, вие успяхте да подпомогнете и една много важна кауза. Точно тази човечност, която притежавате, прави всеки един от вас победител. Благодарим ви!"

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM