Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НАГРАДИХА ПРИЗЬОРИТЕ
В КОНКУРСА ЗА КОЛЕДНА УКРАСА

Призьорите в тазгодишния конкурс за най-красива коледна украса бяха наградени от кмета на Враца инж. Николай Иванов. Конкурсът се проведе от 9 ноември до 9 декември, като участниците бяха класирани в пет категории - обществена и административна сграда, туристически обект, частен дом и двор, витрина на магазин, фирма. На 10 и 11 декември комисия с председател главния архитект на града Данаил Дилков обиколи всички подали заявка за участие в конкурса и излезе с решение, което днес бе обявено от кмета.

В категорията "обществена и административна сграда" наградата тази година е за ОДЗ "Брезичка". Сред туристическите обекти най-добре украсен е туристическият комплекс "Чайка". Две награди се присъждат в категорията "частен дом и двор". Това са домовете с адреси Враца, ул. "Любен Каравелов" № 1 и Враца, кв. "Бистрец", ул. "Мътница" № 16. В категорията "фирма" наградата е за "Ромтех - 3S" ООД. "Честито на наградените, а на всички участници благодаря за усърдието да направим заедно града ни още по-приказен в празничните дни преди Коледа и Нова година!" - каза инж. Николай Иванов.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM