Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПОЛИЦАИ ЩЕ ОБИКАЛЯТ И НОЩЕМ
СЕЛАТА ОТ ОБЩИНА ВРАЦА

Поне веднъж седмично полицаи ще обикалят през нощта всяко село в община Враца. Това решение бе взето на среща между кметовете и кметските наместници от региона и представители на полицията. Предложението дойде от секретаря на с. Бели извор Марияна Алипиева и бе подкрепено от кметовете. Темата на дискусията, която бе водена от кмета на общината инж. Николай Иванов, бе намаляване и превенция на битовата престъпност. От страна на полицията в срещата взеха участие Иван Кирилов - директор на ОД на МВР - Враца, Димитър Газибарски - началник на РУ "Полиция", Венцислав Петров - началник сектор "Охранителна дейност", Силвия Берчева - началник на Полицейски участък "Дъбника" и полицаите Момчил Иванов и Сашка Таскова. Всички кметове благодариха за бързата реакция на полицията при всеки възникнал сигнал и за доброто сътрудничество. "Искам пред вас да благодаря на Областната дирекция на МВР и на РУ "Полиция" за съдействието, което ни оказаха през тази година. Помощта им бе огромна по време на бедствието от проливните дъждове. Те бяха до нас във всички тежки моменти. Имахме пълното им съдействие и по време на основния ремонт на улиците в града, при временната организация на движението. Смятам, че съвместната ни дейност може да бъде добър пример за взаимодействие между полицията и местната власт" - каза кметът инж. Николай Иванов.
В края на дискусията комисар Иван Кирилов каза, че това е само една от регулярните срещи между полицията и представителите на населените места от региона. Подобни срещи вече са проведенени в почти всички общини от врачанска област с изключение на община Криводол, където предстои.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM