Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ ПЛЕНИ ВРАЧАНИ

Невероятен концерт зарадва врачани в навечерието на Коледа и Нова година. Градската концертна зала бе препълнена от желаещи да се насладят на впечатляващите изпълнения на трио "Тенорите" и симфониета "Враца" под палката на младия диригент Момчил Томов. Концертът бе коледен подарък за жителите и гостите на града от Община Враца. Празничното настроение завладя публиката с изпълненията на канцонети, коледни песни и популярни мелодии, които бяха прекъсвани от аплодисментите на публиката. Хитовете "Гранада", "О соле мио", "Парла пю пиано" буквално "взривиха" залата. Звучаха творби на Бизе, Брамс, Йохан Щраус, Маскани и Петко Стайнов.

С приветствие към гражданите се обърна кметът на Враца. "През годината, която си отива, ние се изправихме пред много предизвикателства, преодоляхме много трудности и мисля, че всеки от нас заедно с личните успехи ще бъде доволен и от това, което е направил за своя град. Новите проекти, по които общината работи, още през следващата година ще направят нашия град по-хубав и удобен за живеене. Тяхната реализация ще изисква усилията на много хора, няма да е лесно, но аз съм сигурен, че заедно ще постигнем целите, които сме си поставили. Пожелавам на вас и вашите семейства преди всичко здраве, пълни къщи и богати трапези, и една нова година, щедра на късмети, благополучие, лични успехи, за да бъде Враца град на хора, които със самочувствие изграждат неговото бъдеще! Весела Коледа и Щастлива Нова година!" - пожела инж. Николай Иванов.

Концертът завърши с фоерверки, конфети, шампанско и популярната "Наздравица" от операта "Травиата" от Верди.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM