Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БЪЛГАРИН С НАГРАДА ОТ ФОТОКОНКУРС "РАБОТНИ МЕСТА ЗА ЕВРОПА,
ЕВРОПА ЗА РАБОТНИ МЕСТА"

Групата на ПЕС (Партията на европейските социалисти) в Европейския парламент организира фотоконкурс на тема "Работни места за европа, европа за работни места" ("Jobs fo Europe, Europe for Jobs"). Наградата на публиката в конкурса спечели българина инж. Александър Горанов. Първата награда в конкурса спечели Gediminas Tamulynas, на 29 години от Вилнюс, Литва, втората награда бе за Liene Purple, на 25 години от Латвия и третата награда взе Исмаил Мехри на 19 години от Белгия.

На 3 декември председателят на групата на ПЕС в ЕП Карл-Хайнц Лаберт обяви наградите и ги връчи на победителите. Церемонията се състоя в Комисията по регионите в ЕП в Брюксел.

Това е седмият по ред фото конкурс, организиран от групата на ПЕС и за пръв път български фотограф печели награда.

Инж. Александър Горанов е роден в гр. Роман, завършил е Арт Колеж - специалност Кино и телевизия, професия монтажист. Дипломира се с грамота "Най-добър монтажист на випуск 2010 г.". След това продължава образованието си в Canterbury University, London. Дипломира се като инженер по информационни технологии, с втора специалност информатика. Работи като компютърен монтажист в БТВ, ТВ 7, Ринг ТВ, Про БГ. Победител в множество конкурси, включително за най-добър рекламен клип по случай 10-та годишнина на компания Арктик ( ARCTIC Switzerland), най-добър кретивен рекламен клип за компанията производител на смарт-технологии КУБОТ (CUBOT), както и за най-креативен рекламен клип и маркетингова стратегия за АВАСТ (AVAST Antivirus). Монтажист и асистент-режисьор на документалния филм "Две села между две епохи". Аниматор, колорист и уебдизайнер на множество филми извън България.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM