Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ В ПОЛЯТА НА АНГЛИЯ

Колибрите, създадени през 2009 година във Великобритания. Специалисти ги свързват с изображението на платото Наска в Перу.Първите житни кръгове са най- обикновени, с времето стават с повече фигури и елементи, и накрая се стига до кръгове с много сложни, съвършени форми. Специалисти смятат, че в тях често е заложена сложна математическа формула, а понякога - знаци и символи.За част от житните творби се смята, че са свързани с древната цивилизация на Маите. Някои твърдят, че това е инициатива на извънземните, които поставят с тези форми началото на езика на символите. Дали не ни подсещат как да се свържем с тях? "Пиктограмите" (картини-писма) дават началото за изучаване и тълкуване на на символите в житните кръгове.В посланията на извънземните към нас е възможно да има препоръки, или предупреждения, опит за връзка. Но ние в състояние ли сме да я осъществим?

На снимката: Житно образувание показва Слънчевата система в навечерието на 21.12.2012 година.Медуза, с размер от 200 метра - житно изображение в Кингстън, Оксфордшир.

Английски наблюдатели твърдят, че "на територията на житния кръг или фигура е констатирана остатъчна радиация с негативен ефект върху хората. Има излъчване на енергия на честоти от 5 килохерца няколко дни след появата на кръговете. Честотата на излъчвания звук е в чуваемите граници и понякога се издават високи, пискливи звуци и трели - вибрации на два съседни звука."
Хората, които посещават житния кръг, усещат гадене, главоболие, световъртеж и болки, които са близки до проблемите, предизвикани от радиация. Електромагнитните уреди, поставени в центъра на кръговете, показват отклонения до 100 процента от нормалните стойности, а въобще спират да работят камери, мобилни телефони, часовниците. Казват, че компасите на прелитащите самолети се въртят безконтролно, а над житните кръгове, понякога, се появяват виолетови оцветявания.
Времето, в което се образуват житните кръгове е малко - няколко минути. Кой действа толкова бързо? Във възлите на стеблата действа някаква радиация. Тя повишава температурата в тях, водата се превръща частично в пара, обема се увеличава бързо и възела се пръска. Растението, пречупено, пада…
Английските инженери Колин Ендрюс и Пет Делгадо, очевидци на появата на житни фигури, твърдят, че те се образуват за около 10 -15 секунди и в това време се чува шум, напомнящ жужене. Те са записали това "жужене", а изследвания, проведени от НАСА, доказват, че звукът има хармонична компонента и инфразвуков обхват.

Това пък е в Южна Холандия. близо до град Goes, извънземните създадоха на 7-ми август 2009 г. най-голямата житна художествена картина ( размери 530 на 450 метра).

Радиотелескопът "Аресибо"в Англия, с който е осъществена първата връзка с извънземни.

На 16 ноември 1974 г. Карл Сейгън - американски астроном и астробиолог и доктор Франк Дрейк, създателя на"Уравнение на Дрейк", подготвят и изпращат в Космоса "Послание на Земята" към далечните обитатели на безкрайната Галактика, до т.нар. "Кълбовиден звезден куп" М13. Това е първото в историята на света изпратено съобщение до извънземните цивилизации. След 27 години идва най-голямата радост и слава не само на участниците в проекта, но и на цялата световна научна общност макар, че новината се прие с голяма доза недоверие."


"Радиосъобщението, към звездния куп M13, който се намира на 25 000 светлинни години от Слънчевата система, изпратено от радиотелескопа "Аресибо". То се състои от 1679 бита и е предадено на честота от 2380 MHz, с мощност от 1000 киловата.
"Числото 1679 е избрано защото е полупросто произведение от две прости числа и може да бъде разделено само или на 23 реда и 73 колони, или на 73 реда и 23 колони.

Това дава възможност на тези, които евентуално ще го прочетат, да го подредят като правоъгълник.
Информацията, която е съставена по първия начин - 23 реда, 73 колони е безсмислица. Но ако е подредена по втория начин - 73 реда, 23 колони, оформя се изображението показано отляво.
Това съобщение, което виждате е с добавен цвят, за да се различават по-добре отделните части. Двоичното (оригиналното)не е оцветено. Разчитане на съобщението е възможно ако битовете са подредени отляво надясно, а редовете надолу. При прочитане на Съобщението по реда определен от съставителите - отляво надясно и отгоре надолу, то може да бъде разделено на 7 части, които дават следната заложена в Съобщението информация:
1. числата от едно 1 до десет 10;
2. атомният номер на елементите водород, въглерод, азот, кислород и фосфор;
3. формулите на захарта и основите в нуклеотидите на ДНК;
4. броят на нуклеотидите в ДНК и графика на двойната спирала на структура на ДНК;
5. графична фигура на човек, нейната големина - средният ръст на човека и броят на населението на Земята;
6. графика на Земната слънчева система;
7. графика на радиотелескопа Аресибо, големината на чинията и на антената."

Сутринта на 14 август 2001 г. на полето пред британския радиотелескоп Chilbolton се появява странно житно изображение. Телескопът не е констатирал нищо нередно. Привечер, на житната нива с изображението се появява човешко лице."Лицето" е съвършено различно от известните до тогава няколко хиляди образувания в Англия. Gill Boltun, изследовател го описва като нещо уникално, направено с техника, която се използва за печатане картина върху хартия.
Три дни по-късно забелязват тук друго житно образование. Изследователите го оприличават на посланието, което Карл Сейгън и д-р Дрейк изпратили в Космоса.
Специалисти забелязват различия между информация, изпратена от Сейгън и Дрейк и получената от космоса.
Доминиращата химическа субстанция в елементите, които създават живота на Земята и тяхното количество, както и скицата на нашия радиотелескоп се различават чувствително от тези на извънземните.
От информацията в съобщението се разбира, че извънземните имат много по-голяма глава, съобразно тялото както и 1 допълнителен низ (връзка) в тяхната ДНК. Населението им е около 21,3 милиарда.
Радиотелескопът, който изпращат, е много сложен и странен.
На 21-ви август 2002 г. в Sparsholt, Hampshire -до същото място се появява огромна житна фигура (размери 110 м. дължина и 76,2м. ширина) с лице на хуманоид.
"Техният" радиотелескоп


Съобщението на извънземните е на английски и гласи:

(A) Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.
(B) Much PAIN but still time.BELIEVE.
(C) There is GOOD out there.We OPpose DECEPTION.
Conduit CLOSING (Ding!)

В превод:

Пазете се от носителите на фалшиви подаръци и техните разбити обещания.
Много болка, но все още има време. EELRIJUE.
Налице е добре там.
Ние се противопоставяме на измама.

Conduit ЗАКРИВАНЕ [звук от звънец като на стара пишеща машина]

Но под някакво въздействие (неясно какво и от кого, но най-вероятно на специални служби, и с участието на НАСА, по този въпрос не се говори вече. Разпространи се мнение, че е измислица на учени, че това са "фантастични теории".


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM