Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРОГРАМАТА ЗА ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ
ПРОДЪЛЖАВА И ПРЕЗ 2015 ГОДИНА

Първа работна среща по Програмата за патриотично възпитание се проведе в гр. Враца. Тя се състоя в Регионалния исторически музей, като участие взеха представители на различни регионални и общински културни и образователни институции - Регионален исторически музей, Регионална библиотека "Христо Ботев", Мемориален комплекс "Ботев път", Етнографско-възрожденски комплекс "Св. Софроний Врачански", Център за работа с деца, Ресурсен център-Враца.
Програмата стартира през 2012г. и се осъществява под патронажа на Красимир Богданов, тогава зам.-кмет на Враца, а сега народен представител. За трите години от съществуването си, тя спечели много приятели и се превърна в едно от най-полезните и атрактивни събития в културния и образователния живот на града под Околчица.
Богданов увери присъстващите ръководители, че хубавата инициатива няма да се провали, напротив, Програмата за патриотично възпитание ще бъде разширена и обогатена с много нови дейности. До момента, желание за включване са заявили институции от общините Мездра, Криводол и Бяла Слатина.
Ръководителите на различните направления, предложиха интересни идеи: включване на нови участници, популяризиране на Програмата извън страната, пълноценно включване на децата със СОП, интерактивни игри, посещение на различни културни и туристически обекти. Заедно с това, трябва да се актуализира сайта и да се създаде фейсбук страница. Ежегодно, в средата на месец юни, Програмата ще завършва с атрактивно представяне на всички осъществени през годината дейности.
Предложенията ще бъдат систематизирани и представени на следващата среща на 15 декември, когато окончателно ще бъде утвърдена Програмата за патриотично възпитание за 2015 година..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM