Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВТОРО ДАРЕНИЕ ЗА ПОСТРАДАЛИ
В СЕЛО НИВЯНИН

Дарение получиха жителите на с. Нивянин, община Борован. Модерното обзавеждане включва мека мебел- 10 дивана, 49 фотьойла, портманто - 27 броя, 45 телевизора, закачалки, огледала и одеяла. Жителите на борованското село от рано сутринта очакваха ТИР-а, изпратен от техния "съселянин" бизнесменът Георги Гергов и превозени със съдействието на народния представител Георги Божинов.
"Искам да благодаря на Гергов, на управителя на комплекса Митко Атанасов и неговия екип, на шофьора Иван и на всички, които помогнаха дарението да стигне до тук и да се разпредели на нуждаещите се", заяви пред събралите се хора Георги Божинов.
Кметът на Нивянин Милен Гайдарски уточни, че това е второ дарение. Цялото обзавеждане ще отиде за пострадалите от наводненията 138 семейства, заяви той. Само един диван и телевизор ще оставим в пенсионерския клуб, за да се ползва от неговите членове. Благодаря на дарителя Георги Гергов, на Георги Божинов и всички, които не са ни забравили от името на моите съселяни, заяви Гайдарски.
Тирът разтовари и 50 врати с касите на нуждаещите се в град Мизия и село Крушовица.
За един месец четири двойни ТИР-ове докараха цялото обзавеждане от 10-етажния хотел "Слънчев ден"във Варна - собственост на роденият в село Нивянин бизнесмен Георги Гергов. Транспортът бе осигурен от народният представител Георги Божинов, който лично присъстваше на разтоварването и раздаването на мебелите.
Благородният жест на Гергов и Божинов до голяма степен ще облекчи стотиците семейства, чийто домове пострадаха от водната стихия през лятото.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM