Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФОТОИЗЛОЖБА РАЗКАЗВА ЗА КАЗАХСТАН

С фотоизложба, организирана от почетния консул Митко Солаков, във Враца ще бъде отбелязан Денят на първия президент на Република Казахстан. Този ден се чества в страната като национален празник от 2012 г. Датата е паметна заради първите общонародни избори за президент, проведени в независим Казахстан през 1991 г. Тогава с мнозинство от гласовете за президент на републиката е избран Нурсултан Назарбаев. Честването символизира единството на всички казахстанци.
Фотоизложбата във Враца ще бъде открита на 1 декември в 12.30 ч. в голямата зала на Регионалния исторически музей. За откриването й в града ще пристигне почетният консул на Казахстан в България - Митко Солаков.
На 44 пана ще бъдат показани пейзажи от Казахстан, различни етноси, населяващи републиката, народни занаяти, градовете от страната и фотографии с президента Нурсултан Назарбаев.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM