Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НОВО ДАРЕНИЕ ЗА МИЗИЯ

Трети ТИР докара на 25 ноември обзавеждане в Мизия, Крушовица и Нивянин. Мебелите бяха раздавани на пострадали семейства от наводненията през август т.г. Дарението е от родения в село Нивянин бизнесмен Георги Гергов, а превозът и доставката им са подсигурени от народния представител от БСП Георги Божинов.

Лично Георги Божинов разпределяше на пострадалите семейства мебелите. Група млади социалисти от Младежкото обединение в София бяха дошли, за да помагат в разтоварването на обзавеждането. Яне Якимов от групата сподели, че искат да помогнат, тъй като в селата преобладаващото население е от възрастни хора.

В трите селища на Врачанска област бяха раздадени 100 врати, 100 одеяла, 100 закачалки, 50 телевизори, 50 хладилници, 50 разтегателни фотьойли, около 10-12 двойни спални, нощни шкафчета, маси за хранене и столове. Мебелите са част от обзавеждането на хотел в туристическия комплекс "Слънчев ден" във Варна. Товаренето на тировете във Варна се организира от управителя на хотелския комплекс "Слънчев ден" Митко Атанасов.

Това е трети двоен ТИР от началото на месец ноември, който депутатът Георги Божинов съпроводи до Мизия . Досега в Мизия са раздадени стотици одеяла, външни врати и врати за баня, около 300 нощни шкафчета, маси за хранене, холни гарнитури, фотьойли-легла и друго обзавеждане. Почти цялото оборудване на 10-етажния хотел на бизнесмена Георги Гергов в комплекса "Слънчев ден" във Варна бе раздадено на пострадалите от наводненията през август т.г. - в Мизия, Крушовица и Нивянин.

Припомняме, че Националният съвет на БСП дари парите, предвидени за предизборни концерти за отопление на училищата в Мизия. С тези 60 хиляди лева беше закупен още един парен котел, а старият бе ремонтиран. Обновена бе и парната инсталация на Основно училище "Цанко Церковски", както и общежитието, в което са настанени останалите без дом семейства. Част от тези пари са използвани за закупуване на климатици за Професионална гимназия "Васил Левски" в града.
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM