Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЦЕНТЪРА НА СВЕТА СА РУСИЯ И КИТАЙ,
А САЩ Е "СИСТЕМНА ГРЕШКА"

Линдън Ларуш, американски икономист и политик, е роден на 8.09.1922 г. в Рочестър (щат Ню-Хемпшир, САЩ). Учи в Североизточния университет в Бостън, служи в Индия и Бирма, работи като икономически консултант. В края на 40-те - началото на 50-те г. името на Ларуш се появява в научните кръгове като непримирим критик на "теорията на информацията" на Винер-Шенън и на икономическата "теория на игрите" на Джон фон Нойман.
Известен е като автор на сбъдващи се прогнози. Л. Ларуш се изказва срещу действията на финансовите олигарси, стреми се към справедливо световно развитие.
През 1974 г. основава Международна агенция за новини ЕИРНС, основно издание на която става научно-политическия седмичник - списание "Executive Intelligence Review", издава на английски списанията "Наука ХХI век", "Фиделио", седмичния вестник "Ню Федералист", а на немски език: културно-политическото списание "Ибикус" и седмичния вестник "Нойе Золидаритет".
Автор на автобиография "Силата на разума".
През 1976 г. се балотира за президент на САЩ от Партията на труда, кандидат-президент през 1980, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004 г.

Линдън Ларуш през 80-те аргументирал, от гледна точка на физиката, неизбежен срив на "фалшивата" икономика в САЩ.
Той подчерта, че за разлика от безумието на Обама, който заявил на форума Г-20, че Съединените щати са "единствената свръхдържава в света", бъдещето на планетата не е свързано с Европа или САЩ. САЩ всъщност е "системен провал" и, като резултат, централните точки на света са в Китай и Русия. Отношенията между Русия и Китай в момента са от решаващо значение.
С всеки изминал ден положението в САЩ става по-лошо. Републиканците не са спасение. В действителност, републиканците са станали аналог на Хитлер. Демократите също не са по-добро. Те нямат ядро, а просто си отиват с потока, те не са в състояние да се справят с проблема на Републиканската партия.
Никой в САЩ не гледа реалността пред която са изправени обикновените хора. Те всички са мошеници. А гражданите са глупави. Народите на Русия и Китай, другите народи на страните от БРИКС и другите страни в Южна Америка и на други места - като Аржентина и Египет - се борят за нов световен икономически ред, което свидетелства форума на АТИС в Пекин и на срещата БРИКС в Австралия преди срещата на Г-20. Съединените американски щати, под управление на един агент на финансовата олигархия Обама, както и останалите членове на Г-7 бандата, се опитват да унищожат това, за което Русия и Китай се борят.
Миналата седмица в Пекин, Китай и Русия продължиха да създават импулс за нова планетарна система, предназначена да служи на интересите и взаимна изгода за всички народи, въз основа на икономическото развитие и овладяване на законите на Вселената, както е определено от Кеплер, за благото на човечеството.
Срещата БРИКС в Австралия, продължи този процес, петте основни страни обсъдиха напредъка на нещата относно създаването на банка на BRICS и споразуменията CRA.
За разлика от Обама, Камерън и други лидери на страните от Г-7, които се опитват да унищожат Русия и Китай, като основни пречки за продължаване на имперско управление, народите БРИКС възнамеряват да създадат свят на базата на развитието, една от основните движещи сили, на което е китайската лунна програма.
Вместо да се присъединят към политиката на БРИКС, Обама и Камерън, в частност, опитали да използват срещата на Г-20 за да сплашат Путин, защото Русия под негово ръководство отказа да капитулира пред нацисткия преврат в Украйна, изпълнен от ЕС и САЩ.
В глутницата, която атакува Путин е и германският канцлер Ангела Меркел. Нейната политика преследва анти-руската политика, срещу реалните интереси на самата Германия. Това е една от най-големите заплахи за Европа.

/КРОСС/
.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM