Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КОЛЕДНАТА ЕЛХА ВЪВ ВРАЦА ЩЕ ГРЕЙНЕ
НА 2 ДЕКЕМВРИ

Започна монтирането на коледната украса във Враца. Към съществуващите до момента светещи пана и гирлянди ще бъдат добавени нови на обща стойност около 30 000 лева. Очаква се част от сумата да бъде дадена от дарители, до които Община Враца вече изпрати писма с предложения да се включат в коледното разкрасяване на града. "Амбицията ни е тази година с наши усилия и с помощта на дарители градът ни да стане още по-празничен" - каза кметът инж. Николай Иванов.
Нова коледна украса по специална поръчка, съобразена с водното съоръжение, ще бъде направена за фонтана пред Сувенирната палата. Към съществуващите 40 светещи пана, които украсяват маршрута на основната тролейбусна линия № 4, ще бъдат закупени и монтирани още 40. Нови светещи завеси ще бъдат подредени по цялата пешеходна зона в града - по бул. "Никола Войводов" от сградата на бившето кино "Васил Коларов" до площад "Македония". Очаква се до 2 декември да приключи поставянето на коледната украса по улиците на града. На 2 декември в 17 ч. ще бъдат запалени светлините на две коледни елхи в града - в центъра срещу читалище "Развитие" и в жк "Дъбника" при пълномощничеството. И на двете места ще има тържества, в които ще се включат малчугани от детските градини във Враца. Дядо Коледа ще бъде гост и на двата празника. За първи път коледната елха в центъра ще бъде украсена от външна фирма - Парти център "Ив", на която Община Враца ще плати за услугата.

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM