Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТРЕТИ ТУРНИР "МАМА, ТАТКО И АЗ"

Община Враца организира в събота, 22 ноември, детски турнир "Мама, татко и аз!" Поводът е Денят на християнското семейство и във връзка с реализирането на услугата "Интеграция на децата в детските градини и в предучилищните групи" по проект "СТИМУЛ" на Община Враца. Целите на проекта "Социални, трайно интегрирани, местни услуги за личността" са превенция на социалното изключване сред децата чрез инвестиции в ранното детско развитие, подобряване готовността на децата за включване в образователната сисмета, подкрепа за формиране на родителски умения сред уязвимите групи родители.
В надпреварата ще се включат 36 отбора. Всеки отбор се състои от едно дете и един родител. Децата са на възраст 5 - 6 години. Отборите ще участват в две различни състезания в серия по 6 отбора, от които ще бъде излъчен само по един победител. Шестте победители от всяка серия ще бъдат наградени на финала на турнира, а всички участници веднага след всяка серия ще получат грамоти и предметни награди.
Всяко семейство има правото да избира дали майката или бащата ще участват в състезанието. Домакин на състезанието ще е спортната зала на Природо-математическата гимназия, а началото е в 10 ч.
Детският турнир е трети по ред и се организира от екипа на проект "СТИМУЛ" и Дирекция "Образование, култура, спорт и туризъм" на Община Враца.

 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM