Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КРАСИМИР АНГЕЛОВ ОГЛАВИ ВМРО
В ГР. ВРАЦА

На 17 ноември градската организация на ВМРО - БНД -Враца проведе отчетно - изборно събрание. Досегашният председател Марин Цветков, който премина на длъжността регионален организатор на ВМРО за Враца, Видин и Монтана, представи отчет от изминалия тригодишен мандат.
Патриотите избраха ново ръководство. С единодушие събранието реши председател да бъде общинският съветник - Красимир Ангелов, който е дългогодишен член и един от основателите на ВМРО във Враца, инициатор е на създаването на фонд "Ин витро" в областния град. За негов заместник беше избрана Петя Петрова - икономист, бивш председател на младежката организация, а секретар остана Ани Миткова - управител на фирма в областта на общественото хранене.
През 2015 г. ще се навършат 20 години от основаването на Градската организация на ВМРО във Враца. Тя е първата структура на възстановената през 1989 г. Организация на Гоце Делчев, Даме Груев, Тодор Александров и Иван Михайлов в Северозападна България. Нейни учредители са врачански патриоти, интелектуалци, бивши царски офицери, хора ратуващи за духовното обединение и просперитет на българския народ. ВМРО подготвя филм за основаването и развитието на Организацията във Врачанско. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM