Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТЪРСЯТ ВРАЧАНСКИ СТРОИТЕЛИ
ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ

Работа в Германия се предлага на врачански строителни фирми. Това стана ясно след среща между кмета инж. Николай Иванов и инж. Ханс Ноиман - управител на "Баутех Бул Кънстракшън" ЕООД, с посредничеството на Германо-българската индустриално-търговска камара. В срещата е взел участие и ръководителят на Строителната камара в област Враца инж. Росен Додушки. Обсъдено е участието на врачански фирми в строителни проекти в Германия. На свое заседание Строителната камара ще предостави тази информация на врачанските строителни фирми.
"Баутех Бул Кънстракшън" ЕООД традиционно работи добре с български строителни фирми. Голяма част от екипа на дружеството у нас и в Германия е български, което ще допринесе за по-добрата комуникация и взаимодействие при интерес от врачански фирми. Основното изискване към строителните фирми от Враца е те да са членове на Строителната камара. "Самият факт, че Германо-българската индустриално-търговска камара посредничи и препоръчва да се търсят фирми от нашия регион, е едно признание за качеството на работата на строителния бизнес във Враца" - каза инж. Николай Иванов. 


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM